Advertiments legals

AUTORIA I MISSIÓ

Ped-Retina és un bloc dedicat a la divulgació sobre malalties degeneratives que debuten en la infància. La seva autora és Margaret Creus, metge especialista en Pediatria i Àries Específiques.

La missió de Ped-Retina és:

– divulgar i donar a conèixer al públic en general i als professionals de la salut en particular, el món de la Ceguesa i de la Baixa Visió que debuten en la infància,

– proporcionar informació respecte als avenços en recerca mèdica i tecnològica més significatius en aquest àmbit,

– ser un punt de suport a les famílies afectades.

En cap cas, la informació continguda en el bloc pretén substituir la consulta amb un metge especialista. Tampoc s’ofereixen consultes ni diagnòstics on-line.

FONTS D’INFORMACIÓ I ÚS DE LES MATEIXES

– La informació del bloc ha estat elaborat per la seva autora, basada en la seva experiència i coneixement. La informació obtinguda de diferents fonts, aquestes estaran degudament referenciades. Totes les entrades pertanyen a l’autora i consta en cada una d’elles la seva data de publicació.

– És permès l’ús dels continguts publicats en Ped-Retina, sempre i quan es citi a l’autora i es vinculi al lloc de publicació. L’autora no es responsabilitza de l’ús que terceres persones puguin fer d’aquests continguts.

Ped-Retina conté enllaços a altres llocs web sobre els que l’autora no te cap control i per tant no es fa responsable del seu contingut.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ped-Retina permet als seu lectors contactar amb el seu responsable mitjançant un formulari de contacte. Qualsevol dada personal facilitada serà utilitzada únicament per a respondre a les persones que contactin, no seran emmagatzemades en cap fitxer ni es permetrà el seu accés a terceres persones, complint escrupolosament la llei espanyola (Ley Orgánica de Protección de Datos).

COMENTARIS DELS LECTORS

Ped-Retina ofereix la possibilitat als seus lectors d’aportar lliurement els seus comentaris en totes les seves entrades. Tots el comentaris enviats pels lectors seran moderats per l’autora del bloc abans de ser publicats.

Amb el fi de moderar-los amb garanties de qualitat es seguiran els següents principis:

  • Autoria dels comentaris: tots els usuaris són considerats, per defecte, no professionals de la salut. En cas de tractar-se de professionasl de la salut han d’identificar-se com a tals i indicar les seves credencials.
  • Confidencialitat: un cop publicats, els comentaris són públics i el seu autor no podrà modificar-los ni suprimir-los. Els comentaris podran ser llegits per tots els que visitin la web i utilitzar-los i citar-los en aquest o en altres llocs.
  • Comentaris: tots els usuaris del bloc Ped-Retina han de comportar-se amb respecte i honestedat.

– Els comentaris tindran com a finalitat complementar, no reemplaçar, la relació existent entre qui visiti el bloc i el seu metge.

– No es publicaran comentaris que es considerin ofensius o il·lícits.

– No s’admetran comentaris ni enllaços de contingut comercial de cap tipus.

– Els usuaris es comprometen a publicar informació que sigui exacta i veraç , de la qual en tinguin constància. Cada usuari proporcionarà referències i/o enllaços que justifiquin les seves afirmacions sobre medicina i salut, sempre que no es tracti d’una experiència personal viscuda per ell mateix.

La moderadora es reserva el dret de corregir o esborrar, sense notificació prèvia, qualsevol comentari que consideri inapropiat podent excloure al seu autor de participar en aquest bloc.

FINANÇAMENT

Ped-Retina no accepta publicitat de cap tipus.

Ped-Retina no rep finançament de cap tipus. L’únic finançament prové de la seva autora.

Anuncis